iPhone Explorer, aplicació per utilitzar el nostre iPhone com una memòria USB i més

iPhone Explorer és una utilitat que ens permet fer servir el nostre iPhone com si d’una unitat d’emmagatzemament USB es tractés. Podent d’aquesta manera utilitzar-lo per transportar dades i aprofitar la seva capacitat si és que no la tenim completa amb música, vídeos, fotos o aplicacions.

iPhone Explorer funciona amb tots els models d’iPhone, des de l’original fins al 3GS i la versió de firmware 3.0 independentment que tingui o no realitzat el Jailbreak. Això sí, requereix que en l’ordinador on tinguem instal lat iPhone Explorer estigui també disponible iTunes.

Amb versió tant per a Mac com Windows és una petita utilitat totalment gratuïta que segurament pot resultar d’ajuda, ja no només per poder gestionar i emmagatzemar dades, com es pot fer amb els iPod, sinó que també fins i tot per a resoldre algun petit conflictes d’alguna aplicació malament eliminada.

Però ull, que també podreu modificar arxius del sistema i crear problemes de funcionament. Per tant, utilitzar-lo sempre amb precaució i emmagatzemant les dades en un lloc controlat. Si ho feu així no tindreu cap problema i l’aplicació serà realment útil

Vía | OS X Daily
Descàrrega| iPhone Explorer

Comments
One Response to “iPhone Explorer, aplicació per utilitzar el nostre iPhone com una memòria USB i més”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] This post was mentioned on Twitter by Beweb. Beweb said: #design iPhone Explorer, aplicació per utilitzar el nostre iPhone com una memòria USB i més: iPhone Explorer és un… http://bit.ly/cQp2RY […]Leave A Comment