Popcorn, el vídeo per a web segons Mozilla

En l’àmbit del vídeo en línia, el nom de Popcorn comença a sonar amb insistència. Consisteix en un nou format que permet als usuaris una visualització dels vídeos més interactiva, gràcies a les funcions del jove llenguatge HTML5. La primera versió de Popcorn, ja llançada, funciona, principalment, amb les últimes actualitzacions dels navegadors Chrome (de Google) i Firefox (de Mozilla).

Per fer-se una idea clara de les coses que es poden aconseguir amb el nou programa, Mozilla invita a mirar One Millionth Tower, un documental sobre la vida als gratacels de tot el món, en què la majoria d’efectes de vídeo innovadors s’han aconseguit amb Popcorn.

Popcorn, de codi obert com tots els programes promoguts per Mozilla, ha nascut amb algunes eines que faciliten la feina als programadors. N’és un exemple el Popcorn Maker, una interfície gràfica per a editar vídeo interactiu en aquest format.

Vía | Vilaweb

Leave A Comment